Om kokain, irrelevanse og Jan Thomas.

Både Dagbladet og VG har idag valgt å dedikere atskillig spalteplass til en sak om at Bidens datter etter sigende skal være filmet mens hun tar kokain.

Både Dagbladet og VG har gjennom i de siste årene hatt et stort fokus på amerikansk politikk, spesielt i forbindelse med og etter den siste valgkampen, noe jeg selvfølgelig ikke kan klage på siden jeg synes det er veldig interessant. Amerikansk politikk er den politikken, utenom den norske, som påvirker vårt liv mest på grunn av den store påvirkningskraften den har på det utenrikspolitiske klimaet rundt omkring i verden.

Det jeg derimot vil benytte anledningen til å klage på er dette oppslaget som ikke omhandler noe som er i publikums interesse (kokainbruk er, med forbehold om at det ikke går utover jobben personen gjør, for min del en privatsak). Når det irrelevante atpåtil begås av noen som ikke engang er i regjeringen, kun datteren til en som sitter i den, virker det hele ganske bagatellmessig. Hvorfor skal det påvirke en forelder når poden på 27 år gjør noe galt? Da trenger det ikke nødvendigvis ha noe å gjøre med oppdragelse, selv om oppdragelsesevne forøvrig ikke burde være relevant når det er snakk om en visepresident da disse to oppgavene er ganske forskjellige.

De norske mediene kan ihvertfall holde seg for gode til å rapportere bagatellene fra utenlandske medier? Har de ikke nok med å fungere som en slags riksdekkende twittertjeneste for Jan Thomas og Paradise-Petter?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: